Libri i Transformimit Dixhital-David L. Rogers -PJESA E DYTË

Pasuria e përfaqësuar nga të dhënat nuk duhet të nënvlerësohet, por kuptohet dhe organizohet

Artikulli paraprakKapitulli i shitblerjes -PJESA 1
Artikulli tjetërBanka e Anglisë është gati për rritjen e tretë radhazi të normës së interesit