Strategjia e efektivitetit më të madh në kujdesin ndaj klientit

– Shërbimi i mirë: Zbatimi i kërkesave të klientëve dhe realizimi i pritshmërive të tyre! Vetëm kështu shërbimi mund të quhet i mirë.

– Shërbimi i shkëlqyer: Kjo nënkupton që ti t’i japësh klientit më shumë se sa e ka ai pritshmërinë, dhe kështu shërbimi konsiderohet i shkëlqyer.

Me gjithë sa thamë deri tanj, e gjitha kjo nuk mjafton, dhe ekziston akoma mundësia të humbasësh shumë klientë… Pse??

Marketingu inovativ: Ti ke nevojë të zbulosh e të mësosh për kërkesat e reja, të cilat klienti i dëshiron, dhe të cilat janë në përputhje me zgjerimet, zhvillimin, përparimin e teknologjinë, dhe kjo gjë njihet si zgjerimi inovativ.

Mundet që në vend se të bësh shumë reklama, ti t’u japësh dhurata klientëve të tu, dhe kështu pritshmëritë e tyre që kishin për ty, tejkalohen, e kjo metodë të kushton më pak shpenzime, dhe të bën të fitosh më shumë klientë.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakElon Musk detyron punonjësit e tij të ndjekin 6 rregulla strikte
Artikulli tjetërCili është biznesi më i preferuar për kosovarët edhe këtë vit?