‘INAH (një lloj shitjeje)

‘INAH (një lloj shitjeje): Shitje e dyfishtë në të cilën huamarrësi dhe huadhënësi shesin dhe ri-shesin një produkt apo objekt të caktuar mes veti, njëherë në ‘cash’ (para të gatshme) dhe njëherë për një çmim më të lartë me kredit.

Artikulli paraprakMUDARABAH (Mudarebeh)
Artikulli tjetërHAWALAH – Transfer