MUDARABAH (Mudarebeh)

MUDARABAH (Mudarebeh) – Partnership: forma e partneritetit ku njëra palë siguron fondet kurse tjetra siguron ekspertizën dhe menaxhimin. Çdo fitim i bërë ndahet në mes palëve sipas marrëveshjes paraprake, kurse humbja bartet nga investuesi i kapitalit.

Artikulli paraprakMUSHARAKAH (Musharekeh) – Partnership
Artikulli tjetër‘INAH (një lloj shitjeje)