Pj.1.Idetë kryesore nga libri “Dotcom Secrets” nga Russel Brunson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————-\\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0000.000

 

 

Artikulli paraprakSipërmarrja nuk është heroike. Është njerëzore.
Artikulli tjetërSipërmarrësi Bardhyl Bytyqi rrëfen për kompaninë e tij në partneritet me WebFlow dhe qasjen “no-coding”

Comments are closed.