Gjashtë vendet e BE-së ku viza e punës mund të merret më lehtë

Lëvizja në një vend tjetër, gjetja e një pune dhe fillimi i një jete të re sigurisht që nuk është një nismë e thjeshtë, edhe kur bëhet fjalë për të lëvizur në vendet e afërta evropiane.

Disa vende të Bashkimit Evropian, si Lihtenshtajni dhe Vatikani, kanë disa nga rregullat më të rrepta të imigracionit në botë.

Por, derisa vendet anembanë Evropës tani përballen me mungesa të rënda të fuqisë punëtore, të cilat kanë shkaktuar ndërprerje të mëdha muajt e fundit, shumë qeveri po kërkojnë ta bëjnë më të lehtë për punëtorët e huaj gjetjen e punësimit në BE.

6 vendet të cilat e bëjnë shumë të lehtë marrjen e një vize pune, janë:

Gjermania

Austria

Danimarka

Irlanda

Portugalia

Finlanda

/albinfo/

Artikulli paraprakÇmimi i lëndëve djegëse “në qiell”: 60% më shtrenjtë se në shtatorin e vitit të kaluar
Artikulli tjetërDisa gabime të zakonshme që bëjnë udhëheqësit kur u japin detyra vartësve të tyre!