“Eurometal-i ” i Kosovës, fitues i çmimit evropian për cilësi për vitin 2022 nga ESQR

Me afër 100 të punësuar, me teknologji moderne, ekspertë dhe me të gjitha standardet e kërkuara ndërkombëtare, “Eurometali” eksporton 96 % të prodhimit në tregjet e ndërkombëtare.

Në një ceremoni të organizuar në Bruksel nga European Society for Quality Research ESQR, kompania “Eurometal ” nga Kosova, me pronar Njazi Musliu, është shpallur fituese e çmimit të më të lartë të këtij asociaconi ndërkombëtar.

Në këtë ceremoni ishin të përfaqësuara 30 shtete dhe 41 kompani të sektoreve dhe profileve të ndryshme.

Ky çmim është edhe një dëshmi se sektori privat në Kosovë po avancon çdo ditë e më shumë dhe përveç kontributit ekonomik dhe social, sektori privat po e promovon më së miri Kosovën në arenën ndërkombëtare, duke e përmirësuar imazhin e saj çdo ditë e më shumë.
Kompania “Eurometal ” është e njohur për kualitetin e konstruksioneve metalike dhe përpunimin e llamarinës.

Me afër 100 të punësuar, me teknologji moderne , ekspertë dhe me të gjitha standardet e kërkuara ndërkombëtare, “Eurometali” eksporton 96 % të prodhimit në tregjet e ndërkombëtare.

Partnerët kryesor pēr plasimin e konstrukcioneve metalike ” Made in Kosova ” i ka në Zvicer, Gjermani, Austri, Norvegji, Suedi, Slloveni dhe në vende të rajonit, ka njoftuar Safet Gërxhaliu, konsulent i jashtëm në këtë kompani. /Buletini Ekonomik/

Artikulli paraprakKush është “Baba i kondicionerëve të ajrit”?
Artikulli tjetërSa janë shanset që kolegu juaj të ketë probleme me depresionin sipas OBSH

Comments are closed.