15 mënyrat efektive për të përshkruar vetën tuaj gjatë intervistës.

Në cdo intervist, intevistuesi  parashton  pyetjen “Si do ta përshkruani vetën tuaj” ndërsa kjo është diqka që duhet parashikuar dhe praktikuar,   shumë punëkërkues  shikojnë  rëndësinë e kësaj pyetje dhe dështojnë  duke humbur kohë në formulimin e një përgjigjeje  të sakt.

Nuk duhet harruar se gjatë përshkrimit të vetvetës ne duhet patjetër të jemi të sinqertë dhe të nderrshëm  në  përgjigje.  Disa mënyra efektive të përgjigjës  portali ekonomik Menaxherat ju paraqetë më poshtë, por gjithësesi  sigurohuni që fraza juaj e përgjigjës të jetë me fjalët tuaja. Vërtetësia është e rëndësishmë.

Për të ju dhënë një kontroll më të mirë, këtu  I keni 15 mënyrat për të përshkuar vetën tuaj për intervistën e radhës.

Dua të them se …

 1. Une kamë vetëbesim në aftësit e mia për të prodhuar suksese në punën që   bëjë,  dhe përderisa përgaditëm për më të keqën që mundë të ndodhë, do ti bëj gjitha detyrat e nevojshëm  për ti drejtuar të gjitha  mundësitë nga ajo që është më e mirja.
 2. Unë kamë dëshirë  të gjykohem  nga performance  induvidale dhe të shpërblehem për përpjekjet e mia duke u bazuar në aftësit që kamë.
 3. Jam ai që dëshiroj  të punoj për suksesin e kompanis me vision dhe lidership të fort, I cili I njeh dhe I shpërblenë interpretuesit.
 4. Jam ai  që është vazhdimisht në rritje të karrierës  dhe ka kohë për të vazhduar mësimet edhe pse kjo nuk është kërkës direkte e kompanis. Un gjejë kohë për të fuqizuar profesionin tim duke u bazuar në atë që studioj, në mënyrë  direkte apo  indirekte të lidhur me punën që e bejë.
 5. Jam  modest, angazhohem shumë  dhe I konsideroj qëllimet e firmës duke I shëndruar ato si qëllime mbi vete.
 6. Jam ai që  kam për qëllim të I ruaj  linjat komunikuese dhe të I hap  ato me klientët e shqetësuar, vazhdimisht duke I pyetur dhe zbuluar se cfarë klientët në të vërtët dëshirojnë dhe më pas të sigurohem në  plotësimin e  kërkesave të tyre.
 7. Mendoj  pozitivisht dhe jam  I gatshëm për ti ekzekuturar  detyrat e vështira.  Nuk jam individ që ka nevoj për micro menaxhimë,  Për më tepër kur jamë duke e specifikuar një detyrë, mundë  ta figuroj mënyrën  më të mire për ta  zbutur apo eliminuar problemin  në  mënyrë të qet.
 8. Jam  në gjendje të ketë në kontollë  situatën,  atëherë  kur situata mundohet  të  më kontrolloj mua.
 9. Jam  I vendosur në qëndrimet që kam dhe I pa luajtur.  Un jam I vendosur për ta bërë më mirë punën time dhe  të kemë një karrierë të sukseshëm,  si dhe të  bëjë  kompanin në të cilën punoj  më konkoruese në treg.
 10. Jam një tip personaliteti I cili mundë  ti nuhas sfidat , në vend se ti fshehi  ato dhe duke shpresuar se ato  të shkojn larg. Ndonëse jamë optimist gjithashtu edhe realist reth  situatave aktuale qofshin ato të kënaqura apo të pa kënaqura.
 11. Jam në gjendje për ti përmbush jo vetëm pritjet  e punëdhënësve të mi, por I cili I tejkalon vazhdimishtë këto pritje.
 12. Gjithëmonë  marrë përgjegjësi për veprimet  e mia  kur gjërat shkojnë keq, dhe nuk presë nga forcat e jashtëme të më fajësojnë, por gjithëmonë  jam ai që e përmirsoj veten time për herën tjetër.
 13. Jam ai që demonstron vendoshmërinë e palëkundur për të bërë çdo gjë që duhet të bëhet për të prodhuar rezultatet më të mira afatgjata, pa marrë parasysh sa e vështirë të jetë.
 14. Jam ai  që është i angazhuar për ndërrtimin e diçka më të madhe dhe e vë mënjanë përfitimet personale për mirëqenien e grupit.
 15. Jam i pjekur, i sinqertë dhe besoj në nderrshmërinë. Çdo ditë  punoj për të përmirësuar vetën dhe aftësitë e mia, që është pjesë e angazhimit tim  duke u bërë më të mirë në atë që bëj unë.
Artikulli paraprakApple: Zhvilluesit e App Store kanë fituar më shumë se 260 miliardë $
Artikulli tjetër11 librat që Bukinist i rekomandon biznesit gjatë vitit 2022