Tregu global i hallallit rritet në 2.5 bilion dollarë

Këtë vit, për herë të parë tregu global hallall do të rritet në mbi 2.5 bilion dollarë amerikanë, thotë firma këshilluese A.T. Kearney.

Në vitin 2020, muslimanët përbëjnë 25 përqind të popullsisë së botës, sipas futurologëve në A.T. Kearney. Kjo çon në një konsum të rritur të produkteve hallall. Industritë e ushqimit, udhëtimit, modës, mediave, farmaceutikës dhe kozmetikës do të përfitojnë nga kjo.

Këtë vit, tregu global hallall për herë të parë i është rritur vlera në 2.5 bilion dollarë amerikanë, pasi kompanitë shumëkombëshe mbështeten gjithnjë e më shumë në produktet hallall. Kështu, gama e modës dhe kozmetikës hallall do të vazhdojë të rritet.

Artikulli paraprakRutina e gjumit e preferuar nga ProductiveMuslim
Artikulli tjetër10 karakteristikat e një sipërmarrësi të suksesshëm Musliman