Travel Lemming e vendos Kosovë në top 50 vendet që duhet vizituar në vitin 2023

Nga Madagaskari në Misisipi, lista e vendeve për të udhëtuar për vitin 2023 e përgatitur nga Travel Lemming, që i përshkruan si xhevahiret e papritura të fshehura dhe destinacionet në zhvillim që janë gati të shfaqen. Duke vënë bast që nuk keni dëgjuar ende për gjysmën e tyre…

Travel Lemming në këtë artikull e ka vendosur Kosovën në 50 vendet që duhet vizituar gjatë vitit 2023.

“Kosova është një nga destinacionet më unike në Evropë dhe ndoshta më e përballueshme. Ndërsa nuk do të gjeni shumë turistë të tjerë në Kosovë, do të gjeni peizazhe malore mahnitëse, një kulturë të lulëzuar kafenesh, xhami dhe kisha historike, kuzhinë intriguese dhe më shumë flamuj amerikanë se në SHBA”, kështu e përshkruan Kosovën Travel Lemming.

Artikulli i Travel Lemming vazhdon: “Shpirtrat e guximshëm që guxojnë të zbulojnë Kosovën do ta shohin se është shumë më e sigurt se sa mendoni, edhe pse këshillohet ende kujdes përpara se të vizitoni rajonin verior. Përhapja e anglishtes është e lartë dhe vendasit janë të etur për të biseduar dhe për të ndihmuar, duke e bërë Kosovën vendin më të përsosur për të gjetur disa miq të rinj duke e shtyrë veten jashtë zonës suaj të rehatisë”.

Artikulli paraprakHistoria e kontabilitetit
Artikulli tjetërZRRE-ja gjobit KEDS-in dhe KESCO-n në vlerë prej 11.1 milionë euro

Comments are closed.