Tetë çelësat për shërbimin e shkëlqyer ndaj klientëve – Kujdesi për njerëzit

Kujdesi për njerëzit:

Duhet të kujdesesh për njerëzit dhe të interesohesh për ta në mënyrën më të mirë, sepse kujdesi ndaj njerëzve, duke pasur parasysh se është edhe puna jote, ka edhe shpërblim te Zoti. Në shërbimin ndaj klientit, mund të thuhet se duhet të jesh disi si një psikolog, sepse ke të bësh me njerëzit, duhet t’u zgjidhësh atyre problemet që ata kanë, dhe t’u sjellësh qetësi shpirtërore atyre. Kujdesi ndaj njerëzve është shumë, shumë i rëndësishëm për suksesin e punës tënde, sepse personi që vjen te ti kërkon të gjejë siguri dhe qetësim.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakQytetarët e Kosovës mbi 3 mld kredi, mbi 4 mld euro kursime
Artikulli tjetërPasaportat më të fuqishme në 2022, kryeson SHBA