Si te behesh Super Shites

Shitesit me te mire e shohin vetveten me shume si këshillues sesa si shitës.Ata e shohin vetveten si këshilltarë , ndihmes , avokatë dhe miq të klienteve dhe blerësve të tyre. Gjithashtu e shohin vetveten si zgjedhës të problemit më shumë se cfardo tjeter.

Shitesit te cilet ditet e sodit apo edhe vet pronaret e ndermarjeve te ndryshme produktin e vet mundohen te shesin me lloj lloj imponime qe ne shumicen e rasteve nuk ka edhe sukses. Shitja me e mire mund te jetë atëherë kur ju e konsideroni veten tuaj si këshilltar I blerësit, dhe e rekomandon atë që të mere më të mirën.

Nëse vertet dëshironi qe kompania qe ju drejtoni te ketë një imazh të mirë tek blerësit tuaj, behuni këshilltar, avakat, miq dhe si qfar tjeter në dobi të blerësve.

Që tani e tutje, shikojeni vetveten si këshillues në profesionin tënd dhe për kompanin tënde. Në vend që të provosh të “ shesësh “ prodhimet apo shërbimet tuaja, “shtro” pytje të mira reth asaj që po bëjnë sot blerësit e tu dhe shiko si t`u ndihmosh atyre për të arritur synimet që kane për të ardhmën.

Pozicionoje veten si këshilltar duke punuar me blerësit tënd, për ta kshilluar atë në rrugën e drejtë të veprimit. Përdor fjalët si “ ne “ , “ neve “ apo “ yni” rekomandoja ështe kjo “. Bëhu ndihmës dhe këshilltar më tëpër sesa shitesi.

Mbi të gjitha , pozicionije vetveten si zgjedhës të problemit. Përqendrohu në gjetjen e problmit të lerësit, për të cilin prodhimi/shërbimi yt është zgjedhja ideale. Pastaj , tregoj atij apo asaj sa më I mirë mund të jetë nëse përdor arë që shet ti.

Artikulli paraprakBorxhi publik i Kosovës, mbi 1.6 miliard euro
Artikulli tjetër3 tendenca teknologjike në CES 2022 që do të ndikojnë në të ardhmen e biznesit