Si mund ta ndryshojmë përshtypjen e klientit që e ka krijuar herën e parë rreth nesh, dhe rreth vendit tonë të punës?

Kur klienti krijon një përshtypje të keqe rreth vendit tuaj të punës, ti duhet të ndryshosh perceptimin e tij! Si mund të bëhet kjo?

– Me shërbimin e mirë;

-Me shpejtësinë në shërbim;

– Me zgjidhjen e shpejtë të problemeve;

– Me komunikimin efikas;

-Me shpikjet e reja.

Duke i bërë të gjitha këto, me lejen e Zotit, do të ndodhë edhe ndryshimi i perceptimit të tij rreth jush. Ky ndryshim, sigurisht që ka nevojë për kohë që të ndodhë, prandaj duhet të jesh gati që herën e parë kur njerëzit vijnë tek ti, sepse perceptimi i parë është shumë i rëndësishëm, dhe lë një përshtypje të fortë te klienti, qoftë në mënyrë negative, apo pozitive. Nëse krijohet përshtypje negative, ajo kërkon kohë që të ndryshojë… dhe kjo nëse klienti të vjen më, herë tjetër!!

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakNafta mes abuzimit dhe tavanit të çmimeve
Artikulli tjetërEkonomia ruse si një “kështjellë”. Sanksionet do jenë goditje e fortë, por nuk e rrëzojnë dot