Rritja ekonomike e Turqisë habit institucionet ndërkombëtare financiare

Ekonomia Turke | Disa institucione financiare ndërkombëtare kanë revizionuar në drejtimin vertikal parashikimet e tyre për rritjen ekonomike të Turqisë.

 

Rritja e ekonomisë së Turqisë me mbi 5% në dy tremujorët e parë të vitit ka bërë që institucionet dhe agjencitë financiare ndërkombëtare të revizionojnë parashikimet e tyre.

Artikulli paraprakGjermani, papunësia në nivelin rekord të ulët
Artikulli tjetërKosova dhe Turqia me marrëveshje historike në sektorin e bujqësisë