Ndërtesat e reja që do të ndryshojnë botën në vitin 2023

Meqë projektet e ndërtimit shpesh kërkojnë vite për t’u përfunduar, vonesat e shkaktuara nga Covid-19 janë ende duke u ndjerë. Por 2023 gjithsesi premton të jetë një vit i hapjeve të reja të jashtëzakonshme. Këtu janë 10 nga projektet arkitekturore të vendosura për të ndryshuar botën e ndërtimeve në vitin 2023.
Biblioteka Kombëtare e Izraelit, Jerusalem, Izrael

Nordø, Kopenhagë, Danimarkë

 

Nordø, Kopenhagë, Danimarkë

Qendra Kulturore Lola Mora, San Salvador de Jujuy, Argjentinë

Shtëpia e Familjes Abrahamic, Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe

Merdeka 118, Kuala Lumpur, Malajzi

 

Artikulli paraprakPërparësitë e punës me gjysmë orari
Artikulli tjetërAmazon fillon dërgimin e porosive me dron në Kaliforni dhe Teksas