Largohen mbeturinat përreth xhamisë së ‘4 Llullave”, imami Husamedin Abazi: Hedhja e tyre në rrugë është mëkat

 

Për të disatën herë janë larguar mbeturinat përreth xhamisë së “4 Llulave” në Prishtinë.

Imami i xhamisë Husamedin Abazi për një postimi në Facebook ka njoftuar për largimin e mbeturinave duke theksuar se sot po e pastrojmë turpin e lagjes.

“Shpresojmë këtë radhë të na përgjigjeni, nëse jo për mirëmbajtje së paku për mosndotje dhe moshedhje të mbeturinave përreth xhamisë, sepse kjo pjesë nuk është e dedikuar për hedhjen e mbeturinave. Ju përshëndesim përzemërsisht, me shpresë se kjo do të jetë thirrja e fundit drejtuar juve në lidhje më këtë problem”, ka deklaruar imami Abazi.

Tutje ai ka theksuar se nëse sipas fesë tonë është sevap largimi i pengesave nga rruga, atëherë edhe hedhja dhe vendosja e tyre në rrugë është mëkat.

 

Artikulli paraprakKriza e energjisë: kur pritet ta ketë kulmin?
Artikulli tjetër“Kaktus” apo “Flokë bore”, cili është personaliteti juaj në punë?

Comments are closed.