Kosova, e treta në Ballkan për çmimin e apartamenteve

Vetëm Kroacia dhe Serbia kanë çmime më të larta të apartamenteve të reja se Kosova ndër shtatë shtete në Ballkan.

Vetëm Kroacia dhe Serbia kanë çmime më të larta të apartamenteve të reja se Kosova ndër shtatë shtete në Ballkan.

Sipas një grafikoni të “Radios Evropa e Lirë” bazuar në Agjencitë për Statistika, një metër katror në ndërtesat e reja në Kosovë kushton mesatarisht 1300 euro. Vitin e kaluar, një metër katror në ndërtesat e reja në Kosovë kushtonte 1070 euro mesatarisht, raporton Albinfo.ch.

Më së liri në rajon banesat kushtojnë në Shqipëri, që është vendi me rritjen më të vogël të çmimeve, prej katër për qind. Një metër katror në ndërtesat e reja në Shqipëri kushton mesatarisht 1143 euro. Pak më shtrenjtë kushtojnë në Bosnjë e Hercegovinë, me 1150 euro mesatarisht./Albinfo

Artikulli paraprakNdalohet përdorimi i trotinetëve elektrikë në sheshet e Prishtinës
Artikulli tjetërDisa këshilla për menaxhimin e financave personale