Konferenca ndërkombëtare e zhvilluesve të sistemit operativ Debian #DebCon22 po mbahet në Prizren

Komunitetit global i zhvilluesve Debian po takohen për herë të parë në Kosovë.

Parku i Inovacionit dhe Trajnimit Prizren është nikoqir i konferencës ndërkombëtare

#DebConf22.

Janë ditët e fundit të konferencës ndërkombëtare të #DebConf22, ku komunitetin i IT-së në Kosovë po angazhohen dhe bashkëpunojnë me një komunitetin global të IT-së përmes Konferencës Debian #DebConf22

Në këtë platformë vjetore marrin pjesë pasionantë të teknologjisë, nga e gjithe bota, përkatësisht zhvilluesit e sistemit operativ Debian diskutojnë, dhe ndajnë ide për të ardhmen dhe zhvillimin e mëtejshëm të sistemit.

Kjo ngjarje e rëndësishme për epokën digjitale filloi në vitin 2000 në Francë, këtë vit po mbahet në Kosovë dhe vitin tjetër pritet të mbahet në Indi.

Artikulli paraprakOEAK: Arbitrazhi lehtëson zgjidhjen e kontesteve biznesore
Artikulli tjetërÇ’është teoria e taksimit islam?