Kjo është certifikata e re që duhet ta kenë punëtorët nga e hëna, për të lëvizur lirshëm nëpër Kosovë

Të hënën nis lehtësimi i masave të marra për parandalimin e përhapjes së coronavirusit në Kosovë.

Në kuadër fazës së parë, do të hapen një numër i biznesve.

Të gjitha veprimtaritë ekonomike të lejuara në Fazën l mund të shkarkojnë certifikatën e punësimit për punonjësit e tyre përmes Administratës Tatimore tek shërbimi E-Deklarimi.

Faza I fillon të hënën, më 4 maj 2020.

Artikulli paraprakEkonomia e Eurozonës tkurret në nivele rekord
Artikulli tjetërSADAKAJA E MBRON NJERIUN NGA ZJARRI DHE ËSHTË RRUGË PËR HYRJE NË XHENET