KESCO lanson kalkulatorin për llogaritjen e subvencionit të qeverisë për tarifat e energjisë elektrike (të datës 08 shkurt 2022)

Përkatësisht, tarifat aktuale të cilat janë në fuqi përfshijnë subvencionimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, prej të cilave 47 milionë euro janë ndarë për periudhën shkurt-gusht 2022.

Për të lehtësuar dhe kuptuar më mirë diferencën në shumën e subvencionuar nga Qeveria, KESCO ka zhvilluar kalkulatorin: http://subsidy.kesco-energy.com , ku qytetarët e Republikës së Kosovës jo vetëm se mund të shohin shumën totale të faturës, por edhe vlerën e këtij subvencioni, e cila zbritet automatikisht nga faturimi i konsumatorëve.

Në faqen e krijuar nga KESCO, ky subvencionim llogaritet automatikisht, thjesht duke shënuar shifrën e konsumatorit që gjendet në pjesën e sipërme të faturës./buletiniek

Artikulli paraprakTeoritë e lidershipit modern – Prof. Dr. Hfz. Hajredin HOXHA
Artikulli tjetërBritania “mes dallgëve”. Ministri i ri i financave anulon taksat e reja pas presionit publik