Gjëra që mund të ju pushojnë nga puna

Shumica e njerëzve e fillojnë punën e tyre me qëllimet më të mira, duke mos menduar se mund të pushohen nga puna. Mbi të gjitha ai fat është i rezervuar kryesisht për të paaftët dhe punëtorët që marrin materiale të paautorizuara nga kompania.

 

Por ky është një arsyetim i gabuar. Për të ruajtur sigurinë e vendit të punës tuaj duhet të shmangni kurthe të zakonshme në këtë listë nga Jennifer Star, rektrutuese dhe trajnuese në një korporate me bazë në New York.

 

Gënjeshtrat në aplikimin tuaj të punës ose CV.
Duke qënë i pamatur rreth gjërave që kërkoni.
Thashethemet.
Duke pranuar shumë telefonata personale gjatë orarit të punës.
Kërkimi i tepruar në internet.
Duke harruar të kontrolloni dy herë shifrat që shkruani.
Tjetërsimi me kolegët tuaj.
Duke treguar me gisht të gjithë përveç vetes.

Artikulli paraprak10 sekretet që supermarketet nuk duan që t’i dini
Artikulli tjetërTë dëgjuarit aktiv