Çfarë duhet të bësh, që t’i realizosh objektivat e tua?

Përcaktoje objektivin tënd!

Përcakto kohën që të nevojitet!

Përcakto sfidat!

Pastroje të kaluarën tënde!

Sistemoji parimet dhe vlerat e së tanish mes!

Parimet e tua lidhi me një parim të lartë!

Shko në të ardhmen!

E megjithatë, ti nuk do të mund të kesh kontroll mbi rezultatet, se rezultatet janë në dorën e Zotit, dhe Ai të jep aq sa ke ti aftësi. Ndodh që ti mendon se e ke bërë gjithçka në mënyrën e duhur, por ti dështon, dhe kjo ndodh sepse nuk je kthyer te Zoti, e kur ti i mbështetesh Atij, Ai do të të japë gjithë çfarë të do zemra!

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakZyrtarisht rritet çmimi i rrymës për ata që tejkalojnë 800 kWh
Artikulli tjetër“Në rafte nuk ka më libra”. Kriza e zinxhirëve të furnizimit prek edhe industrinë e shtypshkronjave