Bileta Avioni me vetëm 1 Euro! Aeroporti i Kukësit nis fluturimet në Zyrih dhe Stamboll

Më 15 korrik Air Albania nis fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kukësit “Zayed”, Flatrat e Veriut!

Sipas njoftimit në faqen zyrtare të Air Albania fluturimet e para janë drejt Zyrihut dhe Stambollit duke filluar nga 1 euro + taksat, që domethënë:

  • Kukës – Zyrih 12 euro
  • Zyrih – Kukës 28.66 euro
  • Kukës – Stamboll 12 euro
  • Stamboll – Kukës 23 euro

Vizito airalbania.com.al dhe rezervo biletën tënde tani!

Artikulli paraprakKriza e COVID-19: u dha fund politikave të vjetra ekonomike
Artikulli tjetërFrika ndaj inflacionit global, Kina përgjegjëse për çmimet e larta