Bien për nga një cent çmimet e derivateve sot në Kosovë

Man on a gas station. Guy refuelong a car. Male in a white shirt.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas Udhëzimit Administrativ të miratuar nga Qeveria për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës dhe karburanteve të ripërtërishme, gjatë ditës së sotme, çmimi maksimal i lejuar për një litër naftë (Dizel) është 1.77 euro, përcjell Buletini Ekonomik.

Ndërkohë, çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.40 euro për litër, derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.72 euro për litër.

Sipas Ministrisë së Tregtisë, çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 21/10/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit. /Buletini Ekonomik/

Artikulli paraprak4 arsye për t’i shkruar gjërat
Artikulli tjetërPakoja për Ringjallje Ekonomike, Qeveria ndan 19 milionë euro