Arsyet që e zemërojnë klientin

Klienti zemërohet për këto arsye: Sjellja e keqe, të cilën klienti e përkthen menjëherë si “shërbim i keq”.

Sherbimi i keq.

Ngaqë nuk merr çfarë pret.

Indiferenca, gjë e cila e bën klientin të mendojë se nuk po vlerësohet, prandaj nuk ndihet rehat.

Kur nuk dëgjohet me vëmendje, dhe punonjësi i shërbimit nuk interesohet shumë se çfarë thotë klienti, e ndërpret atë kur flet, ose nuk shfaq asnjë interes për çfarë thotë ai.

Kur nuk ia zgjidh problemin që ka, klienti ndihet keq dhe shkon në një fazë mosekuilibri, bën veprime të pavetëdijshme, dhe mundet ta lërë atë vend e të mos kthehet kurrë më aty.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakBereqeti i Zotit është në punimin e tokës
Artikulli tjetërTi nuk e di, përderisa nuk e rishikon veten