A lejohet muslimani të depozitoj pasurinë në bank?

A lejohet muslimani të depozitoj pasurinë në bank?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Enis Rama thotë: A lejohet muslimani të depozitoj pasurinë në bank?

, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë

Artikulli paraprak“Financial Times”: elita e arrestuar në Arabinë Saudite, 70 përqind të pasurisë për të fituar lirinë
Artikulli tjetërPrinci i kurorës së Dubait: Plani për t’u bërë kryeqyteti botëror i ekonomisë islame në rrugën e duhur