5 Iphone Aplikacione pa te cilat muslimani produktiv nuk mund te jetoj!

Më pyetën një ditë cilat janë 5 aplikacionet e mia të iPhone-it pa të cilat nuk mund të jetoj… dhe këto janë ato:

  1. Quran Reader nga Batoul Apps (2,99 $)

Ky është një aplikacion i shkëlqyeshëm për të lexuar Kuran, veçanërisht kur ju keni ngecur në trafik ose duhet të duroni pritje të gjata. Ajo që më pëlqen më shumë për këtë aplikacion është ndryshe nga aplikacionet e tjera të Kuranit ajo ka një imazh të vërtetë të faqeve të Kuranit dhe jo një version bazë të shkrimit arab. (p.s. kam dëgjuar se ky aplikacion në iPad është edhe më e mahnitshëm!)

  1. Guidance nga Batoul Apps (2,99 $)

Llogaritësi i kohëve të namazeve + Drejtimi i Kibles. Ҫdo musliman produktiv që ka një telefon celular duhet të ketë një lloj programi të Llogaritësit të namazeve ose një program drejtimin e Kibles të instaluar në telefonin e tyre, shumica e platformave kanë disa prej këtyre programeve kompjuterike. Për iPhone, Guidance është aplikacioni më i mirë për këtë qëllim. Një nga tiparet e saj më të mira është gjetja e xhamisë më të afërt duke përdorur funksionin GPS të iPhone.

  1. Reminders! Aplikacioni nga Ripe Apps (1.99 $)

Me plotë kuptimin e fjalës më shpëton nga kujtesa ime afatshkurtër! Sapo më kujtohet diçka që duhet ta mbaj mend më vonë ose kur dikush më kërkon që të bëj diçka për ta në një datë / kohë të mëvonshme, e fut në aplikacionin Reminder dhe më nuk mirrem me të. Reminder do të më njoftojë në kohën e duhur dhe do të më detyrojë të ndërmarr masa. Ndërfaqja është shumë intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur, për shembull, nëse vë vërejtje për të thirrur një person në një kohë të caktuar, në kohën e caktuar, një faqe do të shfaqet me numrin e personit që duhet ta thërras e gatshme për thirrje vetëm me një prekje !

  1. Aplikacioni QuickCal nga SmellyPuppy (0,99 $)

Ҫuditërisht, Apple nuk ka qenë në gjendje të prodhojë një aplikacion të mirë kalendarik për iPhone. Kjo është ajo ku QuickCal plotëson hendekun. Për çdo ngjarje ose aplikim, ju thjesht shkruani në aplikacion, p.sh. “Termini tek doktori javën tjetër në ora 6 pas mëngjesit në spitalin e KPM” dhe automatikisht cakton atë takim për ju në kalendarin tuaj së bashku me kohën dhe vendndodhjen dhe cakton një kujtesë 30 minuta më parë. Aplikacion i shkëlqyeshëm!

  1. SimpleNote (falas)

Keni pasur ndonjëherë ide të shkëlqyeshme, por jo stilolaps apo letër afër për ta shkruar? SimpleNote është aty për t’ju shpëtuar. Edhe pse ka shumë aplikacione për marrjen e shënimeve në iPhone, kjo është me të vërtetë e thjeshtë! Shkruajeni shënimin tuaj dhe do të sinkronizohet automatikisht midis iPhone tuaj apo kompjuterit tuaj,në mënyrë që të keni mundësi t’i qaseni shënimeve tuaja kudo në çdo kohë.

Ja pra, 5 aplikacione për iPhone pa të cilat muslimani produktiv nuk mund të jetojë! Cilat janë aplikacionet tuaja të preferuara? /productivemuslim/

Artikulli paraprakATRIBUTET E FETVADHËNËSIT TË DREJTË DHE MORALI I TIJ
Artikulli tjetër5 gjëra që e dallojnë një lider motivues