Zvicra, “menaxhuesja” më e madhe e pasurisë në botë

Zvicra ka ruajtur vendin e saj si një lider botëror në një treg global të menaxhimit të pasurisë në rritje të shpejtë në vitin 2020, tregon një studim i ri nga Deloittel

Asnjë vend tjetër nuk ka tërhequr kaq shumë kapital privat ndërkombëtar. Zvicra gjithashtu mban gradën e saj për sa i përket konkurrueshmërisë. “Stabiliteti politik është bërë një faktor gjithnjë e më i rëndësishëm gjatë gjithë pandemisë”, vëren raporti, transmeton albinfo.ch..

Zvicra mbetet në krye me 2.6 trilion dollarë asete ndërkombëtare, e ndjekur nga Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara, pavarësisht faktit se Zvicra regjistroi rritje prej 7.3 për qind, nën normën mesatare. /BE/

Artikulli paraprak“Forbes”: Pavarësisht pandemisë 400 miliarderët më të mëdhenj amerikanë u pasuruan ndjeshëm
Artikulli tjetërStudimi i fundit: Njerëzit janë më të lumtur pa mediat sociale