Ballina Fokus Twitter dhe Facebook, përdoruesit raportojnë se kanë probleme me rifreskimin e “news...

Twitter dhe Facebook, përdoruesit raportojnë se kanë probleme me rifreskimin e “news feed”

Përdoruesit e rrjetit social Twitter, në mbarë botën kanë raportuar sot probleme të ndryshme që kanë pasur.

Në pjesë të caktuara të botës, përdoruesit kanë bërë të ditur se nuk kanë pasur mundësi të rifreskojnë “news feedin” dhe të publikojnë statuse të reja, transmeton Telegrafi.

E probleme të ngjashme kanë pasur edhe përdoruesit e një rrjeti tjetër social – Facebook.

Megjithatë, deri më tani asnjëra palë nuk ka dalë me ndonjë komunikatë zyrtare lidhur me këto probleme të pretenduara. /Telegrafi/

 

Artikulli paraprak“Pse nuk jam përpjekur më të dal jashtë zonës së komfortit në mjedisin e punës”
Artikulli tjetërTHY ruan vendin e saj në Evropë për nga numri i fluturimeve ditore