Turqia dhe Katari nënshkruan 12 marrëveshje bashkëpunimi

Pas një takimi kokë më kokë në ‘Lusail Palace’, Erdoğan dhe Al Thani kryesuan takimin e Komitetit të Lartë Strategjik Türkiye-Katar, pas çka në prani të dy liderëve u zhvillua ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve mes dy vendeve

Turqia dhe Katari kanë nënshkruar 12 marrëveshje bashkëpunimi në fusha të ndryshme dhe deklaratën e përbashkët të takimit të 9-të të Komitetit të Lartë Strategjik Türkiye-Katar, raporton Anadolu.