Economist: Këto janë qytetet më të shtrenjta në botë(po më i liri?)

Renditja e bazuar në gjetjet e një sondazhi të kryer midis 14 gushtit dhe 11 shtatorit 2023

Zyrihu dhe Singapori janë qytetet më të shtrenjta në botë, pasuar nga Gjeneva, Nju Jorku dhe Hong Kongu, sipas një renditjeje të publikuar nga Economist.

Artikulli paraprakKam marr para borxh me kamatë , pastaj e kam kuptu gabimin,tani a duhet t’ia kthej paratë ashtu me kamatë a si?
Artikulli tjetërTurqia dhe Katari nënshkruan 12 marrëveshje bashkëpunimi