Tetë çelësat për shërbimin e shkëlqyer ndaj klientëve – Vazhdueshmëria

Vazhdueshmëria

Për këtë, i Dërguari Zotit, Muhamedi (a.s) ka thënë:

“Puna më e mirë te Zoti është ajo që është më e vazhdueshmja, edhe nëse është e pakët.”

Kjo do të thotë që, jo të bësh diçka mirë për një periudhë të caktuar kohe, dhe pastaj ta lësh… ashtu siç ndodh me njerëzit në muajin e ramazanit që bëjnë shumë adhurime, e pas këtij muaji i pakësojnë ato njëra pas tjetrës, e nuk vazhdojnë me to, por një gjë të mirë që ti e bën, qoftë edhe e pakët, ta bësh në vazhdimësi atë.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakA po nxisin depresionin tek të rinjtë mediet sociale?
Artikulli tjetërÇfarë mund të mësojë çdo sipërmarrës nga një qiri?