Suksesi është rruga e vetme kur mjeshtëria bashkohet me zgjuarsinë

Sipas lajmit të gazetës “Hürriyet”, biznesmenët e rinj turq i japin biznesit të tyre emër italian dhe fitojnë 40 milion dollarë.

Mustafa dhe Aztaç Kamer që janë nipërit e një prej emrave më të rëndësishëm të tregut të argjendarisë në Turqi, Hacı Mustafa Kamer, për të fituar një reputacion si italianët, kompanisë që themeluan në vitin 1998 i vunë emrin ‘Roberto Bravo’ dhe në këtë mënyrë kanë fituar një xhiro prej 40 milion dollarësh, shumica e kësaj shume vjen eksporti.
Kjo markë sot ka 10 filiale vetëm në Moskë.
Kurse në tërë botën kjo kompani ka 130 filiale.

Artikulli paraprakNorvegjezët nuk frikësohen nga rënia e çmimit të naftës
Artikulli tjetërGjermani-Francë, bujqit kërkojnë favorizimin e mishit të derrit