STANDARTI HALLALL

Shkarko “Standarti Hallall”, pdf
STANDARTI-HALLALL-LHSH

STANDARTI HALLALL
Udhëzime të përgjithshme për përdorimin e termit “hallall”
BAZUAR NË
Udhëzime të përgjithshme për përdorimin e termit “hallall” Codex Alimentarius si dhe Standardi Hallall përdorur nga Dhoma e tregtisë Islame.

Përpunuar nga
Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë

Artikulli paraprakKosova dhe Turqia me marrëveshje historike në sektorin e bujqësisë
Artikulli tjetërA është puna në karburant justifikim për lënien e xhumasë?