Si duhet të veproj nëse më sjellin produkt tjetër dhe jo atë që e kam porositur online?

Kam blerë një produkt online dhe fatkeqësisht më kanë sjellur një produkt tjetër më të shtrenjët. Kam provuar të kontaktoj me ta dhe të mundohem ta kthej atë produkt dhe të marr produktin që kam porositur për një javë rresht. Por pastaj ata ndaluan së kthyerit mesazhet ngase menduan se është një mashtrim. Si duhet të veproj?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Pejgamberin ﷺ

Nëse vendos ta mbash këtë produkt atëherë jep diferencën e çmimit sadaka.

Shejh Asim el Hakim

Artikulli paraprakKalifornia përgatitet të ndalojë shitjen automjeteve me djegie deri në vitin 2035
Artikulli tjetërSHBA: sa humbën super të pasurit në 8 minuta gjatë një fjalimi?