Rëndësia e kujdesit ndaj klientit.

Ruajtja e paraver

Për të sjellë një klient, duhet të bësh ato hapa që i kemi përmendur më parë, dhe që t’i bësh ato hapa, ti shpenzon shumë derisa ta kryesh atë punë, sepse planifikimi bëhet me para. Specialistët që vijnë për të dhënë ndihmesën e tyre në planifikimin strategjik dhe në marketing, e të tjera gjëra, duhen paguar për shërbimin e tyre, dhe kështu shpenzohen para. Prandaj, kur ti kujdesesh për klientët, ti i ruan ta, dhe kështu i ruan edhe paratë e tua.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakRealiteti i së Vërtetës
Artikulli tjetërQiraja Financiare (LEASING, qira që përfundon me pronësi të sendit)