Raporti Statistikor nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Raporti Statistikor nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale, Janar 2021

Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale ka publikuar raportin statistikor me të dhëna të Skemës së Ndihmës Sociale, Janar 2021.

Artikulli paraprakBloomberg: Ku dhe për ç’farë po e orienton Bin Salman paranë arabe?
Artikulli tjetërErdogan: Pse i kemi mbyllur hesapet me FMN-në