Publikohen 5 pasaportat më të fuqishme për vitin 2022

Firma globale këshilluese për shtetësinë dhe qëndrimin Henley & Partners ka publikuar raportin e saj tremujor mbi pasaportat më të fuqishme në botë.

Mbajtja e një pasaporte nga Japonia dhe Singapori, në krye të listës, ju lejon teorikisht, të udhëtoni në 192 destinacione pa viza.

Pasaportat më të fuqishme në 2022 janë:

1. Japoni dhe Singapor me gjithsej 192 destinacione.

2. Gjermani dhe Kore e Jugut me gjithsej 190 destinacione.

3. Finlandë, Itali, Luksemburg, dhe Spanjë me gjithsej 189 destinacione.

4. Austri, Danimarkë , Franca, Holanda dhe Suedia me gjithsej 188 destinacione.

5. Irlanda dhe Portugalia me gjithsej 187 destinacione.

Artikulli paraprakAeroplanët e Europës po fluturojnë të zbrazët
Artikulli tjetër“Herezitë e inflacionit” nga Dani Rodrik