Pas interesimit tejet të madh, 50 BILETA TË TJERA PËR PROMOVIMIN E LIBRIT “INTELIGJENCA ARTIFICIALE”

Shtëpia Botuese “Dukagjini”, pas një interesimi tejet të madh dhe shitjes së menjëhershme të biletave për promovimin e librit “Inteligjenca artificiale”, ka vendosur të dhurojë edhe 50 bileta të tjera.

Në këtë promovim, prezent do të jetë vetë Matt Burgess, autor i librit dhe Redaktor Dixhital i Përmbajtjes në revistën prestigjioze “WIRED UK”.

Për t’u bërë pjesë e promovimit, duhet të regjistroheni sa më shpejt, në link-un më poshtë:

https://www.eventbrite.com/e/promovimi-i-librit-inteligjenca-artificiale-tickets-162795673241

Artikulli paraprakJustifikimi për shkak të moshës
Artikulli tjetërJustifikimi për shkak të gjendjes fizike