Njoftim për tatimpagues – Të nderuar tatimpagues

Ashtu siç jeni të informuar, për arsye të ri-organizimit të mbledhjes së detyrueshme, tani stafi i departamentit të Mbledhjes së Borxheve është bartur nga adresa: rruga Musine Kokalari (ish-Zyra Kombëtare e Auditorit) në këtë adresë: rruga Richard Holbrooke – Veternik, Prishtinë (objekti i Doganës së Kosovës, mbrapa qendrës tregtare Albi Mall)./ATK

Për më tepër:

https://www.google.com/maps?t=h&ll=42.632507,21.154053&q=Marked+Location

Artikulli paraprakATK vepron fuqishëm ndaj bizneseve që nuk paguajnë saktë detyrimet e tyre tatimore
Artikulli tjetërFjalëkalime të forta: 9 rregulla për t’ju ndihmuar të bëni dhe mbani mend kredencialet tuaja të kyqjes