Mungesa e stimujve dhe e shpërblimeve materiale

Interesimi për stimujt ndaj punonjësve është shumë i rëndësishëm, dhe këtu nuk e kam fjalën vetëm për stimujt material, por është diçka që është më i rëndësishëm se stimuli material, dhe që është stimuli shpirtëror… pa e lënë në harresë edhe stimulin material, sepse edhe ai është shumë i rëndësishëm gjithashtu. Por, stimuli shpirtëror ndërton besimin e punëtorit në veten e tij, dhe e inkurajon atë të punojë më shumë, të mendojë dhe të jetë krijues në fushën e punës së tij, ndërsa mungesa e interesimit për anën e shpërblimeve dhe e stimujve materialë dhe shpirtërorë, është shkaku kryesor i largimit të shumë klientëve, dhe sjell edhe dështimin e gjithë atyre kurseve trajnuese që ke organizuar.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakStartup-et më të mëdha në botë për vitin 2021
Artikulli tjetërCV-ja e Elon Musk është vetëm një faqe/ Ja pse dhe e juaja duhet të jetë e tillë