Këto janë Shoqatat Profesionale të Kontabilitetit dhe Auditimit të Licensuara në Kosovë

Shoqatat profesionale te kontabilitetit dhe auditimit janë organizata jofitimprurëse te cilat janë themeluar për të promovuar dhe avancuar pozitën, efikasitetin dhe dobishmërinë e profesionit të kontabilitetit si interes i përgjithshëm. Lista e Shoqatave Profesionale te cilat jane te licensuara ne Kosove jane si me Poshte:

/kontabilisti.info/

Artikulli paraprakPrezantimi në tregje për t’i mësuar e këshilluar frekuentuesit e tyre
Artikulli tjetërAllahu e ka lejuar shitblerjen por e ka ndaluar kamaten