Këto janë përshtypjet e para që njerëzit krijojnë kur ju takojnë

Për të lënë përshtypjen e parë nuk ju vjen një shans i dytë.

Të gjithë ne shpresojmë se kur takojmë një person për herë të parë, nuk duhet të bëjmë një gafë të rëndë, si për shembull ta fyejmë apo të themi një budallallëk.

Por, që përpara se ju të keni një shans për ta magjepsur, dijeni që brenda pak sekondash, njerëzit krijojnë këto përshtypje për ju: nëse jeni të besueshëm, nëse keni status të lartë, jeni apo jo homoseksual, nëse jeni i zgjuar, i suksesshëm, dominues, imoral dhe nëse jeni aventurier.

Këto janë përshtypjet e para që një njeri në bisedën e parë krijon për ju.

Artikulli paraprakPSE NJERËZIT BËHEN NDËRMARRËS?
Artikulli tjetër10 tiparet e njerëzve mendërisht të fortë