10 tiparet e njerëzve mendërisht të fortë

Ja se cilat janë disa prej cilësive të njerëzve mendërisht të fortë:

Ata janë mirënjohës. Kjo i ndihmon ata që të jenë sa më pozitivë.

Ata thonë “jo”. Të thuash “jo”, mund të jetë problem për shumë persona, por jo për njerëzit mendërisht të fortë.

Kontrollojnë mendimet negative.

Kanë një përcaktim të tyren mbi suksesin

Janë të durueshëm.

Marrin përsipër përgjegjësitë. Nuk e kërkojnë fajin tek të tjerët.

Janë realistë.

Pranojnë veten dhe kufijtë e tyre.

Nuk tremben nga sfidat.

Respektojnë konkurrentët.

Artikulli paraprakKëto janë përshtypjet e para që njerëzit krijojnë kur ju takojnë
Artikulli tjetërVeçoritë e liderit të mirë në kohë krize