Katër gabimet më të mëdha të sipërmarrësve të rinj

Pjesën më të madhe të këtyre gabimeve ata e bëjnë në mënyrë të pa ndërgjegjshme, fare pa e kuptuar.

1. Zgjidhin probleme që të parëndësishme. T’i japësh zgjidhje problemeve që nuk janë të rëndësishme mund ata çojë cilindo biznes drejt falimentimit. Lipset që të identifikohen ato më të rëndësishme dhe duke zgjidhur ato, mund të krijoni një biznes të qëndrueshëm.

2. Zhvillim shumë i shpejtë. Në këtë hap duhet të tregoheni të kujdesshëm, sepse ka një ndryshim shumë të madh, ndërmjet një rritje thjesht të shpejtë dhe një rritje inteligjente.

3. Nuk vlerësojnë marketingun. Sipas tyre konsumatorët do ta vërtetojnë vetë cilësinë e produktit që ata ofrojnë në treg.

4. Trajtojnë punonjësit në mënyrë të pa përshtatshme, duke i detyruar ata të largohen. Ju duhet t’i trajtoni ata sa më mirë, në mënyrë të tillë që ata të mos largohen nga kompania juaj.

Artikulli paraprak3 gjëra që duhet t’i kërkoni nga puna juaj e parë
Artikulli tjetërStrategji të të menduarit pozitiv