Justifikimi i gjendjes profesionale

 

Te ndonjë person, do të gjesh të ketë bindjen se ai do të dëbohet nga puna, dhe se nuk do të mund të qëndrojë gjatë në asnjë lloj pune. Shkaku për këtë është se ai është gjithmonë personi më i dobët në mesin e atyre që punojnë me të.

Në vend që të përpiqet ta përmirësojë nivelin e tij të performancës, gjen se “justifikimi i gjendjes profesionale” e pengon atë të përparojë.

Marre nga Libri “ZGJOJI AFTËSITË”, i autorit dr. Ibrahim el-Fekij.

Artikulli paraprakOKB: Miratohet buxheti 2022 për UNMIK-un
Artikulli tjetërEvropa ndryshon plan, s’ka vetura me djegie të brendshme nga viti 2035