Justifikimi i gjendjes ekonomike

Do të gjesh se fjala mbizotëruese në gjuhën e shumë njerëzve është: Nuk kam para… Nuk i kam mundësitë… Nëse do të kisha para, do të emigroja… ose, nëse do të kisha para, do të bëjë e do të bëja…

Por në fakt, shumica e atyre që tani janë të pasur, dikur nuk i kishin këto para. Madje, të dhënat statistikore botërore e konfirmojnë se ata që e kanë pasurinë të trashëguar nga baballarët e tyre, janë më pak se 7% e të pasurve të botës, dhe se 97% e njerëzve të pasur e kanë filluar nga zero ja, ose mund të thuash: nga poshtë zeros.

Shikoji ata që një ditë u bënë të pasur!… Para asaj dite, edhe ata nuk posedonin asgjë… bill Gates, Howard Shultz… Oprah Winfrey… Marc Cuban…Të gjithë këta e filluan nga zeroja, ose nga poshtë zeros, por asnjërin prej tyre nuk e pengoi gjendja ekonomike. Ata përparuan në jetën e tyre, dhe luftuan fort që të arrinin aty ku janë, dhe vërtetë ia arritën.

Marre nga Libri “ZGJOJI AFTËSITË”, i autorit dr. Ibrahim el-Fekij.

Artikulli paraprakPBB-ja në Kroaci parashikohet të rritet me 5-6% në 2021
Artikulli tjetërInflacioni në Britani rritet në nivelin më të lartë në gati 3 vjet