DOGANA PRANON DONACIONIN E RRADHËS NGA QEVERIA E SHBA-VE

DOGANA PRANON DONACIONIN E RRADHËS NGA QEVERIA E SHBA-VE
Dogana e Kosovës e Kosovës ka pranuar donacionin e rradhës nga programi EXBS.

Sot drejtori i përgjithshëm pranojë një donacion në vlerë mbi 12.000 mije euro pajisje për zbatim të ligjit nga programi EXBS i ShBA-ve.

Përfaqësuesi Rick Clark dorëzoj pajisje po ashtu edhe për policinë kufitare.
Deri tani dogana ka pranuar rreth 400,000 mije dollarë pajisje dhe trajnime te financuara nga qeveria amerikane./rtklive.

Artikulli paraprakSi të vlerësosh mirë një investim të mundshëm?
Artikulli tjetërSanta Claus dhe Shën Valentini si simbole të krishterimit apo të shitjeve komerciale