Cili është personaliteti jot?

Sapo ti e zbulon se çfarë personaliteti ke, do ta dish se me çfarë lloj personaliteti mund të përshtatesh më shumë. Zoti na ka dhënë katër lloje personalitetesh, që janë aktive gjatë gjithë kohës, por ama njëri nga këto të katër dominon te ti, dhe këtë personalitet ti nuk mundesh absolutisht që ta fshish e të vësh një tjetër në vend të tij, por mund ta përmirësosh atë.

Dr. Ibrahim el-Fekij

Artikulli paraprakSHBA në krizë për talente, Kina fuqizohet gjithmonë e më shumë
Artikulli tjetërASK: Rriten edhe çmimet e prodhimeve bujqësore dhe blegtorale në Kosovë