Cilët janë 20 eksportuesit më të mëdhenj të grurit në botë?!

Rusia është eksportuesi më i madh i grurit në botë i ndjekur nga Kanadaja në Shtetet e Bashkuara.

Sasia e grurit të cilën e eksportojnë tre vendet e para është:

1. Rusia, eksporton mbi 43 milionë tonë grurë,
2. Kanadaja eksporton afër 23 milionë tonë grurë, dhe
3. Shtetet e Bashkuara eksporton mbi 22 milionë tonë grurë.

Rusia përbën gati 24% të totalit të 20 eksportuesve më të mëdhenj të grurit./scantv/

Artikulli paraprakKryerja e shërbimeve
Artikulli tjetërÇfarë do të ndodhte nëse tregjet financiare do të rrëzoheshin?